DOMÒTICA

Les cases domòtiques del futur ja les tenim aquí

DOMÒTICA

El camí cap a les smarthome ja ha començat. Les cases intel·ligents comencen a ser una realitat i els avantatges que ens procuren formaran part d’una vida quotidiana que, més enllà de facilitar-nos la vida, ens permetran estalviar temps i diners.

La domòtica permet donar resposta als requeriments que plantegen els canvis socials i les noves tendències de la nostra forma de vida en què ens trobem immersos, facilitant el disseny de cases i llars més humanes, més personals, multifuncionals i flexibles. A Prodomo avancem cap al futur aplicant funcions d’automatització d’edificis i habitatges per aconseguir la connectivitat i l’estalvi energètic que ens faciliten les noves tecnologies. Transformem l’entorn interior en espais de confort i benestar amb els avantatges que ens proporcionen les últimes novetats del mercat.

Les cases domòtiques no es limiten a l’automatització dels electrodomèstics, sinó que incorpora sistemes de climatització, ventilació, il·luminació a més de sistemes d’àudio, vídeo i sistemes de seguretat que es poden comunicar entre si i ser controlats de forma remota des dels aparells electrònics mòbils i internet.

Tot això sense oblidar els beneficis que pot comportar per la conservació del nostre planeta, ja que gestiona els recursos necessaris per mirar de contaminar menys l’entorn.