Qui Som

A Prodomo tenim la mirada posada cap al futur. Amb més de quinze anys d'experiència en el sector de les instal·lacions i en plena era de la revolució tecnològica, hem mantingut i mantenim l'evolució en concordança amb els temps que vivim.

QUI SOM?

Prodomo és una empresa amb més de 15 anys d’experiència al Principat. Dedicada al sector de les instal·lacions, la seva activitat inclou l’electricitat, la lampisteria, la calefacció, la climatització i la domòtica, tant en obra nova com en reformes.

Ofereix els seus serveis tant als particulars, a qui assessora i acompanya en el disseny i execució del projecte, com als professionals, siguin arquitectes, enginyers, constructors o interioristes.

Prodomo està format per un equip multidisciplinari que treballa amb les primeres marques del mercat. Conjuga experiència amb modernitat per respondre a les necessitats i especificitats de cada client, vetllant sempre per oferir-li les darreres novetats i la tecnologia més actualitzada fins aconseguir instal·lacions adaptades a cada pressupost i que responguin de forma òptima als criteris d’eficàcia, eficiència i comoditat, sense oblidar l’estètica ni l’entorn.

Prodomo aposta efectivament per les instal·lacions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Confia en les energies renovables i són especialistes en la instal·lació i manteniment de calderes i estufes de biomassa, i també en sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia, sense oblidar les instal·lacions per a l’aprofitament de l’energia fotovoltaica.

Per als qui volen tenir les seves instal·lacions controlades des de qualsevol lloc del món a partir d’un comandament, un telèfon mòbil o una tauleta, Prodomo ofereix també instal·lacions domòtiques que faciliten el dia a dia dels clients més exigents, proporcionant-los-hi major confort i estalvi, tant energètic com econòmic.

01. TRAJECTÒRIA

A Prodomo tenim la mirada posada cap al futur. Amb més de quinze anys d'experiència en el sector de les instal·lacions i en plena era de la revolució tecnològica, hem mantingut i mantenim l'evolució en concordança amb els temps que vivim.

02 OBJECTIU

Oferir les últimes innovacions del mercat, la millor qualitat i el millor servei als nostres clients.

 

03. COMPROMÍS

Ens comprometem amb les tendències més sostenibles apostant per les energies renovables i l’ús de mitjans menys contaminants com la biomassa, l’aerotèrmia, la geotèrmia o la fotovoltaica.

 

04. VALORS

Tenim els millors professionals en electricitat, lampisteria, calefacció i domòtica per a reformes o obra nova. Ens preocupem que a la finalització del servei la instal·lació sigui excel·lent, seguint les pretensions del client i respectant la normativa vigent.